top of page

Such
Sweethearts

'The best world

you can live in,

is a world of

empathy

and kindness.'

 

Cynthia ten Kortenaar

De vrolijkste, leukste en allerliefste
charity products
van Nederland!

IMG_20230211_102958.jpg

Bedankt voor je aandacht!

You are such

a sweetheart ;)

Such Sweethearts produceert handgemaakte sieraden, kunst& kitsch, vegetarische suikervrije biologische snacks in samenwerking met de mensen van de dagbesteding. Verkoop opbrengsten gaan naar goede doelen als Liberty in North Korea, Free a Girl en verschillende dierenorganisaties.

Rijgen voor rechten! Dat is wat we doen :))! We rijgen voor ieders recht op:

vrijheid, welzijn, geluk, gezondheid en liefde. We rijgen alle kralen vanuit ons hart en met plezier voor mens, planeet en dier.

Iedere Such Sweethearts embracelet (armband) herbergt zijn eigen verhalen:

 1. Het motivatieverhaal van degene die hem heeft gemaakt,

 2. het levensverhaal van de drager,

 3. de persoonlijke en passionele verhalen van de mensen die zich inzetten voor een goed doel

 4. en de confronterende verhalen van hen die hulp van buitenaf nodig hebben.

 

Dat maakt dat iedere embracelet, zoals wij ze noemen bij Such Sweethearts, bijzonder en heel uniek is. Geen enkele armband is namelijk hetzelfde. Iedere embracelet heeft een eigen bonte, opvallende looks. We (her)gebruiken hiervoor zowel nieuwe kralen en bedels als ook gedoneerde kralen. 

Alle armbanden worden met liefde en zorg handgemaakt door ware rijgstrijders die staan voor  compassie, betrokkenheid en liefdadigheid voor de wereld dicht om hen heen en verre landen. Rijgstrijders zorgen er voor dat iedere embracelet opvalt om goede doelen onder de aandacht

te brengen.

Van iedere verkochte armband gaat er steeds 10% naar een goed doel.

Doe mee en omarm alle verhalen die extra aandacht nodig hebben van ons! Help mee en zorg dat slachtoffers en hulpbehoeftigen gehoord en gezien worden. Support mee en veroorzaak een nieuwe positieve wending in het leven van hen die ons hard nodig hebben.

Collectie
Space Sweethearts

Een prachtige, fascinerende collectie geregen met mooie kwalitatieve kralen. Je ontdekt steeds opnieuw planeten en sterren!

 

Deze opvallende embracelets zijn gedesignd met vele verschillende mooie natuurstenen (edelstenen en mineraalstenen) : howliet, barnsteen, charoiet,jade, jaspis, kwarts, lapis lazuli, onyx, rhodochrosiet, serpentijn., sodaliet, spinel, toermalijn, amazoniet en zonnesteen. Verder ook glaskralen, lava kralen en veel sterren- en planetenbedels.

Deze bijzondere collectie is  speciaal ontwikkeld en gedesignd voor Liberty in North-Korea. De kralen komen uit verschillende landen als onder andere Indonesia,China, Zuid-Korea en Japan. Deze prachtige embracelets sparkelen en zijn geregen met kwalitatieve, opvallende kralen van o.a keramiek/porselein, dragon glas, filigraan, jade, geslepen glas. Populair zijn de speciale  lampion embracelets met gewikkelde kralen van satijn, zijde en fluweel.

 

We willen met de Liberty Sweethearts zoveel mogelijk vluchtelingen uit Noord-Korea helpen en ondersteunen.

Collectie
Liberty Sweethearts

Embracelets in de originele kleuren van Such Sweethearts, speels en sensueel, handgemaakt en geregen om CoCo Workshops te steunen. CoCo Workshops is weer een supporter van Free a Girl.

 

Ook gaat er een kleine bijdrage naar de rijgstudio van Such Sweethearts. De rijgstudio is een PGB dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.

Collectie Such Sweethearts is een vaste collectie binnen ons divers assortiment en alle embracelets zijn het gehele jaar door te bestellen. De Such Sweethearts collectie gebruikt zowel nieuw aangekochte kralen als gedoneerde kralen.

 

Kralen:  (geslepen) glas, filigraan, resin  space metal, aventurijn, fire agaat. Tevens suède strikjes en geluks- en liefdesbedeltjes.

Collectie
Such Sweethearts

Op zoek naar een leuke, gezellige, kleinschalige doch professionele, leerzame besteding voor overdag met lieve, ervaren, opgeleide en door de gemeente erkende zorgverleners?

 

Leuk! Hier zijn we dan: ). Fijn dat je ons hebt gevonden.

 

Such Sweethearts biedt  2 dagen per week, dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking (licht verstandelijk beperkt, syndroom van Down). Vanuit onze studio bieden we jou werk aan als liefdadigheidswerker.

 

Such Sweethearts maakt embracelets (letterlijk betekent dat omarmbanden) om te verkopen via beauty salons, nail salons en tattoo shops. Van iedere verkochte item gaat er reeds 50% naar een goed doel. Overige 50% gaat naar Such Sweethearts voor lunch en materialen.

Wat ga je doen als liefdadigheidswerker onder begeleiding?

 1. Je werkt mee aan het bedenken en realiseren van mooie, opvallende collecties armbanden en af en toe kettingen  voor alle goede doelen;

 2. Je rijgt kralen om mensen en dieren in nood te helpen;

 3. Je maakt kunstige en creatieve bedankkaarten voor de koopklanten;

 4. Je helpt mee met het maken van opvallende, mooie foto's en filmpjes voor op Instagram en de webwinkel;

 5. en nog meer leuke taken en activiteiten!                                                 

Waarom zou je willen werken als liefdadigheidswerker?

 • Omdat je het belangrijk vindt je medemens in moeilijke situaties te steunen;

 • Omdat je veel van dieren houdt en dieren in nood wilt helpen;

 • Omdat je het leuk vindt om armbanden en kettingen te maken;

 • Omdat je van lekker eten houdt en graag meehelpt in de keuken;

 • Omdat je niet thuis wilt zitten en graag in gezellig gezelschap verkeert!

 

Ben je al enthousiast geworden na het lezen? Voel je het al kriebelen in je buik? Neem gerust contact met ons op om vragen te stellen die je wellicht hebt. Of contacteer ons voor het maken van een kennismakingsafspraak. Dat kan en mag allemaal, geheel vrijblijvend. Je mag bellen en mailen, maar het makkelijkste is om ons eerst te contacteren via deze route. * Let op: De studio behoudt zich strikt aan de coronamaatregelen volgens het RIVM.*

Ja,ik wil ook supergraag liefdadigheidswerker worden !

Pgb-DAGBESTEDING: 

Studio voor Kunst&Kitsch, STATEMENT ArmbAnden, vegetarische soepies
&snackies en PROMOproducties.

Lets's impact - Let's produce - Let's shop - Let's embrace

 

Kindness

bottom of page